Ye olde forum

This section contains all the FAQ's and our terms and conditions. Please take a few moments to read and get familiar with our policies.
You can report any issues or site based problems you have in this section too.
User avatar
hannakournikova
Site Supporter
Site Supporter
Reactions:
Posts: 1532
Joined: Wed Apr 30, 2008 6:46 pm
Bike owned: NC30, NC35 & SP2
Location: Belfast, Northern Ireland
Re: Ye olde forum

Post by hannakournikova » Wed Sep 10, 2008 12:00 pm

just another nosey round the old forum, absolute awesome!!

User avatar
CRM
Admin NWAA
Admin NWAA
Reactions:
Posts: 6458
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:06 pm
Location: NorthWest
Contact:
Re: Ye olde forum

Post by CRM » Wed Sep 10, 2008 12:42 pm

hannakournikova wrote:just another nosey round the old forum, absolute awesome!!
What is ? the content or the fact its still up there chugging away albeit read only ?

I really hoped we could bring it in under here as a sub forum, am sure poss one day we can do something. but this new one is way much more reliable and quicker if you remember how clunky the old one could be at times.
Insert Signature Here

User avatar
hannakournikova
Site Supporter
Site Supporter
Reactions:
Posts: 1532
Joined: Wed Apr 30, 2008 6:46 pm
Bike owned: NC30, NC35 & SP2
Location: Belfast, Northern Ireland
Re: Ye olde forum

Post by hannakournikova » Wed Sep 10, 2008 1:01 pm

i mean the banter/craic, the posts, older members, etc

well and also the fact we still have access to it!

Sam
Settled in member
Reactions:
Posts: 70
Joined: Wed Apr 30, 2008 5:20 pm
Re: Ye olde forum

Post by Sam » Fri Nov 14, 2008 5:08 am

What happened to those pages in the old forum that detailed things like the headlight mod etc....?

L.Svedberg
Site Supporter
Site Supporter
Reactions:
Posts: 280
Joined: Mon Jun 09, 2008 12:06 pm
Location: Sweden
Re: Ye olde forum

Post by L.Svedberg » Thu Jan 08, 2009 6:46 am

Now the old forum doesn't work anymore...and I really need to check a few things. Can somebody please come up with a working link?

Cheers/Lasse

User avatar
CRM
Admin NWAA
Admin NWAA
Reactions:
Posts: 6458
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:06 pm
Location: NorthWest
Contact:
Re: Ye olde forum

Post by CRM » Thu Jan 08, 2009 6:49 am

moved my webserver at the weekend, will try and get some time and move the old db over to the new temp server this coming weekend if i can find the time, otherwise it will be next week
Insert Signature Here

L.Svedberg
Site Supporter
Site Supporter
Reactions:
Posts: 280
Joined: Mon Jun 09, 2008 12:06 pm
Location: Sweden
Re: Ye olde forum

Post by L.Svedberg » Sun Feb 01, 2009 8:13 am

Still not working. Still longed for by many. :?

L.Svedberg
Site Supporter
Site Supporter
Reactions:
Posts: 280
Joined: Mon Jun 09, 2008 12:06 pm
Location: Sweden
Re: Ye olde forum

Post by L.Svedberg » Mon Mar 02, 2009 8:06 am

Now bring out the rescue team, I think she's about to pass away..!

User avatar
CRM
Admin NWAA
Admin NWAA
Reactions:
Posts: 6458
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:06 pm
Location: NorthWest
Contact:
Re: Ye olde forum

Post by CRM » Mon Mar 02, 2009 7:59 pm

works just fine, quick get in there before i take it out again with friendly fire.
Seriously, it was the asp buffering in IIS had maxed out. quick server restart was all that was needed
Insert Signature Here

User avatar
CRM
Admin NWAA
Admin NWAA
Reactions:
Posts: 6458
Joined: Sat Apr 05, 2008 2:06 pm
Location: NorthWest
Contact:
Re: Ye olde forum

Post by CRM » Sat May 01, 2010 9:49 am

this is working once again for anyone interested
Insert Signature Here


Post Reply

Return to “Forum FAQ's, Terms & Conditions, Site news and updates”