Site HomeAbout 400GreyBikeBuyers GuidesDocument LibraryIt is currently Tue Nov 21, 2017 4:47 pm


Missing content????

This section contains all the FAQ's and our terms and conditions. Please take a few moments to read and get familiar with our policies.
You can report any issues or site based problems you have in this section too.
  • Author
  • Message
Offline

uv101a

Settled in member

  • Posts: 10
  • Joined: Fri Apr 11, 2014 8:59 pm
  • Bike owned: 89 NC30, 999, FS1e, GSXR1000

Missing content????

PostMon Apr 20, 2015 11:10 pm

Hi, any idea what happened to my build thread? Recently moved house and finally got the garage set up. Was going to post progress but the thread (and poss some others) have disappeared!

I can see I've posted 10 times before this post but none of then are available......

Cheers, Ian
Offline

uv101a

Settled in member

  • Posts: 10
  • Joined: Fri Apr 11, 2014 8:59 pm
  • Bike owned: 89 NC30, 999, FS1e, GSXR1000

Re: Missing content????

PostTue Apr 21, 2015 8:25 am

Just managed to find the links on google using the search term

uv101a site:http://www.400greybike.com

viewtopic.php?t=46603
The requested topic does not exist??????

Any ideas guys?
Offline
User avatar

CRM

Admin NWAA

Admin NWAA

  • Posts: 6432
  • Joined: Sat Apr 05, 2008 2:06 pm
  • Location: NorthWest

Re: Missing content????

PostWed Apr 22, 2015 4:36 pm

Which section? Site supporters builds are there for ever. The other section is auto purged after 90 days af no activity
Insert Signature Here
Offline

Rick1138

NWAA Supporter

NWAA Supporter

  • Posts: 49
  • Joined: Wed Apr 30, 2008 7:27 pm

Re: Missing content????

PostThu Sep 10, 2015 2:00 pm

Ah, that will be why i cant find my old CBR build thread, moved house and sprting out a wedding meant i havent logged iin or done anything bike wise for over 8 months :(

Ah well i'll sort out support and new thread then :)

Return to Forum FAQ's, Terms & Conditions, Site news and updates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest